Projecten

Vincent van Goghschool

Voor Maasveste Berben Bouw hebben we bij de vernieuwbouw van de Vincent van Goghschool het glas in de nieuwe houten binnen kozijnen en deuren mogen verzorgen. Een mooi project!

Verzorgingshuis Beukenrode

In opdracht van Aannemersbedrijf Jongen Venlo hebben wij de complete beglazing mogen verzorgen van de renovatie van het verzorgingshuis Beukenrode te Venray. We hebben hier zonwerend isolerend glas geplaatst in de nieuwe hardhouten buitenkozijn. De hardglazen draairamen zijn uitgevoerd met hetzelfde zonwerend glas. In de nieuwe binnen kozijnen hebben we brandwerende beglazing geplaatst en een aantal schuifloketten. In samenwerking met Buys Glas hebben we de beglazing van het nieuwe entreegebouw verzorgt. Deze beglazing, ook wel semi-structurele beglazing genoemd, is in U-profielen rechtstreeks in de staalconstructie bevestigd.

Project Eindhoven

In Eindhoven zijn we gestart met de tweede fase van het vervangen van enkel glas door isolatieglas in bestaande stalen kozijnen. Het nieuwe isolatieglas wordt middels een stopverf vervangende en overschilderbare kit afgewerkt. Het karakteristieke uiterlijk van het pand blijft hierdoor gehandhaafd.